Menu Content/Inhalt
Prva stran arrow Vtisi konjev
Vtisi konjev Natisni E-pošta

VINNI
Sem konj za malo boljše jahače saj veliko znam v maneži in sem zelo živahen na terenu. Ker sem zelo prijazen me radi čistijo tudi otroci. Moje temne, tople, zaupanja polne oči te bodo tako očarale, da se boš vedno znova vračal k meni.

Image Image

MIŠA
V šolo jahanja sem prišla pred kratkim, saj sem prej samo lenarila in nagajala vsem, ki so hoteli imeti opravka z menoj, še posebej pa svoji gospodarici. No, zdaj pa sem z delom in redom postala manj muhasta in sem zelo priljubljena med jahači. V prostem času pa se najraje pasem z mojim najboljšim prijateljem Vinnijem.

Image Image

TAURINA
Sem prijazna, nežna kobila z mišičastim telescem. Jahače lahko naučim marsičesa; vse od hoda pa do preskakovanja ovir. Nisem trmasta in se veselim dela z jahačem ,ki bo z mano galopiral po travnikih na terenu.

Image Image

GROM
Sem mali poni iz Cavallota. Vsi me imajo radi dokler jim ne pojem malice. Najraje pa popeljem male jahače okoli gozdička. Poleg tega zelo rad ponagajam Alini in Jerneji. Všeč pa mi je tudi če se kdo z mano pocrklja. Na pašniku se vedno držim moje prijateljice Frajle s katero si delim tudi boks.

Image Image

EURO
Jaz sem pa tisti, ki ga jahajo začetniki in tisti ki imajo jahanje že v malem prstu. Že nekaj časa skrbim da se jahači naučijo nekaj novega ko pridejo v naš klub. Znan sem po moji trmi v maneži in pridnosti na terenu.

Image Image

SISY
Marjana me je v Cavallota pripeljala že dolgo tega. Čeprav sem že dama v letih, sem vedno pripravljena na akcijo. Jahači še posebej radi skačejo z menoj. Zadnje čase bolj malo delam, saj pravijo da si zaslužim tudi nekaj prostih dni. Tudi z ostalimi konji se dobro razumem.

Image Image

 
THOR
Ko boš prišel v štalo boš najprej opazil mene. Sem edini in najlepši žrebec v našem hlevu. Imam lepo grivo, košat rep in odlično postavo. Jaha me samo moja Marjanca, ki z mano izvaja različne trike in like visoke dresure. Ko pridem iz štale vedno zarezgetam, da me opazijo prav vsi. Zelo rad pogledujem za mojima sosedama Taurino in Frajlo.

Image Image

FRAJLA
Sem ponica, ki poskrbi za zabavo v maneži in na terenu. Jahajo me otroci. Zelo radi me čistijo in krtačijo mojo dolgo, temno grivo. Sem prilagodljiva kobila, ki ima rada hitrost. Moj prijatelj Grom pa poskrbi da sem vedno dobre volje.

Image Image

RAMOL
 Je najlepši in najprijaznejši žrebec kar jih je bilo v našem hlevu. tam je tudi njegov pravi dom, pri mami Sisy, ki ji je tudi zelo podoben. Za njegovo lastnico Marjano pa je bil še posebej srček. Žal pa je preminil pri nesrečni operaciji. Zato naj bo to napisano v spomin temu prekrasnemu žrebcu.

Image Image 

Lepe pozdrave iz hleva :)