Menu Content/Inhalt
Prva stran arrow Vtisi članov
Vtisi članov Natisni E-pošta


Tina

Cavallo so konji, ki te popeljejo v čisto svoj svet…
ljudje, ki to razumejo in podpirajo…
ter prostor, kjer se vse to zlije z naravo.

Katy 

 

Ko je moj fotr Roman začel obiskovati klub Cavallo, je ves navdušen govoril le še o tamkajšnjih dogodkih. Priznati moram, da je bilo dokaj nadležno. Vsa tista imena, ki jih nisem mogla povezati z obrazi, vsi izrazi, o katerih se mi prej ni niti sanjalo. Sedaj pa, ko sem tudi sama začela jahati, ko sem spoznala vse te ljudi, ga razumem. Ta svet te popolnoma zasvoji. Želim si le, da bi Ig lahko obiskovala pogosteje.


Roman

Smile


Uroš

Smile 

 Maja

Klub Cavallo mi pomeni sprostitev po napornem dnevu.
Ne samo, da lahko človek uživa v tem, kar res rad počne, lahko se tudi druži z ljudmi, ki imajo enako mišljenje in čut za živali. Družimo se, si pomagamo, vzpodbujamo k boljšim dosežkom. Seveda smo vsi tudi ljubitelji narave, kar lahko s pridom izkoristimo, ko konje 'popeljemo' na teren, kjer uživamo v jahanju po travnikih, gozdovih, vodi... Dogajanje v klubu pa pogosto popestrijo tudi zabave, saj smo vsi člani izredni veseljaki. 

 Tatjana

KK Cavallo je klub, kjer resnično vsakdo najde prostor zase. Dobrodošli so tako otroci kot odrasli, začetniki in izkušeni jahači. Tisti, ki želijo tekmovati v jahalnem športu ali samo uživati v terenskem jahanju po prelepi naravi, ki jo ponuja Ljubljansko barje. Člane poleg ljubezni do konj druži predvsem tudi ljubezen do življenja, do druženja ter želja deliti pridobljene izkušnje z novimi jahači, ki so več kot dobrodošli!

 

Tamara

Ogledala sem si stran in moram priznati, da je tudi meni kar toplo postalo pri srcu, ko sem jo gledala in brala. Vsaka čast tistim, ki ste jo sestavljali Smile. Toplo mi je pri srcu tudi zato, ker se zavedam, da sem tudi jaz nekako sedaj del tega in sem ponosna na to. Hkrati pa sem vam vsem skupaj tudi hvaležna, da ste me tako lepo sprejeli v družbo in da sem se počutila dobrodošla Smile

Katra

Katarina 

Cavallo je kraj kamor zelo rada zahajam, se družim z ljudmi, ki imajo kakor jaz enako veselje do živali. V Cavallu pozabim na vse skrbi in uživam v družbi svojega konja. Poleg dresurnega jahanja ter preskakovanja ovir hodimo na zelo razgibane ter zanimive terene in vsi imamo najraje, ko s konji galopiramo po terenu.

 
Kristina
V KK Cavallo sem prišla pred štirimi leti. Čeprav sem med mlajšimi člani kluba, me odrasli radi vzamejo s seboj na teren. Galop v vodi je ful velik užitek. Najraje jaham Siso in Jožico, ki sta moji ljubljenki. Mami že pravi, da sem več pri konjih v Cavallu, kot pa doma. No, še malo, pa bo res tako.
 
Urša
Ko se zjutraj prebudi prelepo spomladansko sonce, je prva stvar, na katero pomislim - kako čudovit dan za jahanje! In ko se naredi pozimi dan, ves meglen, pust in zaspan, jaz pa se moram zbuditi in se pripraviti na uro jahanja, je to najboljša stvar, ki jo lahko naredim zase! To je edinstven način, da si razmigam kosti, napolnim pljuča s svežim zrakom ter telo z energijo, možgane pa pošljem na pašo! To je trenutek, ko ne obstaja na svetu nič drugega kot le jaz in moj konj!